Mainos
Mainos

Littoistenjärven pikkumökki kiinnostaa Australiassakin

Turun seudulla, Littoistenjärven rantamaisemissa sijaitseva pikkumökki on Turun Seudun Vuokravälityksen mukaan herättänyt erittäin paljon kiinnostusta. Näin on vaikka lomamökin pinta-ala on vain 10 neliötä.

Toimitusjohtaja Jouko Reijonen sanoo MTV3:n uutisille, että laajalti, varsinkin sosiaalisen median kautta levinnyt vuokra-ilmoitus on herättänyt kiinnostusta Australiassa asti. Reijosen mukaan todellisia vuokratarjouksia ja kyselyjä on tullut kymmeniä. Huumorimielelläkin on yhteydenottoja tullut.

- Mökin ensimmäinen näyttö on ensi viikolla ja niiden hakijoiden joukosta löytyy uusi vuokralainen, Reijonen sanoo.

Vuokravälityksellä on kymmenen vuoden kokemus punaisen pikkutuvan vuokraamisesta, ja se on ollut yhtiön kautta muutamalla pitkäaikaisemmalla vuokralaisella.

Toimitusjohtajan mukaan mökistä ovat olleet kiinnostuneita lähinnä yksin elävät sekä henkilöt, jotka hakevat Turun seudulta syystä tai toisesta tukikohtaa tai vapaa-ajan viettopaikkaa etsivät.

Littoistenjärven rantaan on matkaa muutama kymmenen metriä. Tontti on erittäin pieni ja varsinaiseen päärakennukseen on väliä vain muutamia metrejä.

Vuokra on 150 euroa kuussa. Kiinnostuksesta päätellen se voisi olla korkeampikin. Mutta ei ole.

- Koko ja hinta kohtaavat sopivasti, eikä tämä ole mikään bisnes vuokranantajalle. Tilalle haetaan vain käyttäjää, niin ei lähdetä pyytämään mitään kiskurihintoja, Reijonen sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme