Mainos
Mainos

Liukkaat tiet kiusaavat autoilijoita koko Suomessa

Huomenna liikennettä haittaavat lähes koko maassa lumi- ja räntäsateet, voimakas tuuli sekä lumiset tiet.

Liukkaat tiet ovat kiusanneet tänään autoilijoita monin paikoin. Ajokeli muuttui iltaa kohti huonoksi etenkin Itä- ja Etelä-Suomessa.

Itä- ja Keski-Uudenmaan hätäkeskuksen mukaan iltayhdeksän jälkeen Järvenpään liepeillä sattui lyhyen ajan sisällä kolme ulosajoa, mutta vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin. Tienpinnat olivat jäässä laajalti Etelä-Suomessa.

Huomenna ajokelin odotetaan olevan huono koko maassa lukuun ottamatta Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan maakuntia sekä Keski- ja Pohjois-Lappia. Lumi- ja räntäsateet, voimakas tuuli sekä lumiset tiet haittaavat liikennettä.

- Jos tienhoito onnistuu, niin Etelä- ja Lounais-Suomessa tilanteen pitäisi normalisoitua sunnuntaipäivän aikana. Maan keskiosissa ja Itä-Suomessa saattaa olla vähän pökkyräisempää, luonnehti meteorologi Jouko Korhonen Ilmatieteen laitokselta.

Ilmatieteen laitoksen mukaan Selkämerellä, Saaristomerellä ja Suomenlahdella tuulen oli määrä yltyä myrskylukemiin sunnuntain vastaisena yönä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme