MTV:n video turmapaikalta: Puolustusvoimien ajoneuvo ja juna törmäsivät Raaseporissa – ainakin neljä kuollut

Raaseporissa juna on törmännyt Uudenmaan prikaatin maastokuorma-autoon. MTV Uutisille vahvistetaan viranomaislähteistä, että turmassa on kuollut ainakin neljä ihmistä, joista yksi oli matkustajana junassa. Tarkka lukumäärä vahvistetaan myöhemmin.

MTV seuraa tapahtumia hetki hetkeltä tässä artikkelissa. MTV Uutiset seuraa tapahtumia suorassa verkkolähetyksessä turmapaikalta sekä Raaseporin sairaalasta alkaen noin kello 10.20.

Pelastuslaitoksen mukaan turmassa on useita loukkaantuneita. Sairaalahoitoon on toimitettu 11 ihmistä, joista neljä vakavimmin loukkaantunutta Töölön sairaalaan ja seitsemän lievemmin loukkaantunutta Raaseporin sairaalaan. Ajoneuvon kyydissä on ollut muun muassa kahdeksan varusmiestä Uudenmaan prikaatista Dragsvikin varuskunnasta. Heistä kolme on kuollut, neljä on loukkaantunut ja yhdellä ei ole fyysisiä vammoja.

Uudenmaan prikaati on perustanut kriisiryhmän onnettomuuden johdosta.

Turmasta järjestetään tiedotustilaisuus kello 12. Seuraamme tilaisuuden myös toisessa suorassa verkkolähetyksessä.

Sairaalassa ollaan parhaillaan tuomassa kuutta tasoristeysturmassa loukkaantunutta, kerrottiin sairaalan viestinnästä STT:lle. Loukkaantuneista kahta ollaan tuomassa Töölön sairaalaan.

Turma sattui kahdeksan aikaan Leksvallintiellä Skogbyssä Tammisaaressa.

Onnettomuustutkintakeskus kertoo Twitterissä aloittaneensa alustavan tutkinnan raideliikenneonnettomuudesta Raaseporissa.

VR:n mukaan Karjaan ja Hangon välillä junat korvataan toistaiseksi busseilla onnettomuuden vuoksi.

Kommentoi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme