Mainos
Mainos

Video: Presidentti Niinistö puhui Koivistosta – MTV:ltä erikoislähetys presidentin kuoleman johdosta kello 11.30

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö puhui televisiossa presidentti Mauno Koivistosta, joka kuoli eilen illalla. Ylellä lähetetty puhe on nähtävissä MTV Uutisten verkkosivuilla. Voit katsoa sen yltä.

Presidentti Sauli Niinistö korosti kiitollisuutta edesmenneelle presidentille. Televisiopuheessaan hän sanoi, että Koiviston työ osaltaan mahdollisti sen, että Suomi on itsenäisyyden juhlavuotenaan maailman vakain maa.

Niinistö kuvaili Koivistoa luonteeltaan vakaaksi ja harkitsevaksi. Niinistön mukaan Koivistolta jää suomalaiseen keskusteluun käsite fundeeraamisesta. Hän sanoi, että Koivistolle pohdiskelu oli tapa varmistua siitä, että asioita tehtiin johdonmukaisesti ja laajaa luottamusta herättävällä tavalla.  

MTV lähettää presidentti Koiviston kuoleman johdosta ylimääräisen uutislähetyksen lauantaina aamupäivällä kello 11.30 alkaen.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme