Mainos
Mainos

Video: MTV seurasi hetki hetkeltä – kuinka lujille Sipilä laitettiin eduskunnan kyselytunnilla?

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) toiminta Terrafamen ja Yleisradion ympärille nousseessa kohussa nousee esiin myös eduskunnan kyselytunnilla. Odotettavissa on tiukkaa hiillostusta etenkin oppositiopuolueiden edustajilta.

MTV seuraa tilaisuutta suorana nettisivuillaan.

Suomen Kuvalehti uutisoi eilen, että  Sipilä (kesk.) vaiensi Yleisradion viime viikolla Terrafame-asiassa. Lehden tietojen mukaan Ylen johto päätti hyllyttää Sipilä-jutut sen jälkeen, kun pääministeri oli lähettänyt perjantai-iltana kymmenkunta viestiä Ylen toimittaja Salla Vuorikoskelle. Vuorikosken saamissa viesteissä Sipilä oli ilmoittanut tiukkaan sävyyn, ettei hän luota Yleen lainkaan.

Sipilä sanoi eilen, ettei hänellä ole ollut pienintäkään aikomusta rajoittaa lehdistön vapautta tai sitä mitä Yle esittää ja mitä ei. Sipilä kertoo halunneensa puuttua siihen, ettei hänelle annettu reilua mahdollisuutta antaa omaa kommenttiaan Yleisradion Terrafame-uutiseen.

Sipilän Ylelle lähettämissä viesteissä oli myös pääministerin saamaa tuohtunutta kansalaispalautetta.

Yle julkaisi viime perjantaina uutisen Sipilän sukulaisten omistamasta Katera Steel -yhtiöstä. Yhdessä hyllytetyssä jatkojutussa oli haastateltu kahta oikeusoppinutta siitä, oliko Sipilä ollut Kateran vuoksi esteellinen päättäessään sadan miljoonan euron lisärahoituksesta Terrafamelle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme