Mainos
Mainos

Live klo 17.15: Lisätukea Kreikalle, ydinvoimaa Pyhäjoelle? Puoluejohtajat vastaavat Porissa

MTV:n Porissa järjestämä keskustelutapahtuma SuomiAreena on puolivälissä ja tänään on luvassa ainakin keskustelijoiden määrällä mitattuna viikon suurin paneeli, kun kahdeksan puolueen johtajat ja tunnetut edustajat kohtaavat Eetunaukion lavalla.

Keskustelua johtavat MTV Uutisten toimittajat Mari Haavisto ja Jussi Kärki lupaavat esittää osallistujille tiukkoja kysymyksiä ainakin Kreikan tukemisesta ja Fennovoiman ydinvoimalahankkeesta.

Kaikille avoin tilaisuus järjestetään Porin keskustassa Eetunaukiolla kello 17.15 alkaen. Keskustelijoina nähdään Paavo Arhinmäki (vas), Sanni Grahn-Laasonen (kok), Carl Haglund (rk.), Ville Niinistö (vihr), Olli Rehn (kesk), Antti Rinne (sd.), Päivi Räsänen (kd) ja Riikka Slunga-Poutsalo (ps).

Keskustelu on nähtävissä suorana MTV:n nettisivuilla tai SuomiAreenaTV:ssä. Kooste tilaisuudesta esitetään MTV3-kanavalla tänään kello 22.40. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme