Mainos
Mainos

LIVE hetki sitten: Pahimman kilpailijan kehumisella uutta yrityskulttuuria

Tänä iltana on luvassa hyvää mieltä ja henkeä yrityselämään, kun "pahimmat kilpailijat" kohtaavat lavalla – haasteena kehua toinen toisensa ja antaa samalla aivan uudenlaista näkemystä talouselämään, urheiluun ja kulttuuriin.

MTV Uutiset näyttää tunnin suoran lähetyksen Hyvän Hiilloksen Illasta kello 17-18 nettisivuillaan.

Mukana ovat muun muassa edustajia Keskosta ja SOK:sta, puolueista, EK:sta ja SAK:sta sekä MTV:ltä ja Sanomista.

Illan juontavat Ali Jahangiri ja Mika Tommola.

Hyvän Hiilloksen Illan järjestää ryhmä ihmisiä ja yrityksiä, joita yhdistää halu etsiä uusia näkökulmia yritysmaailmaan ja yhdistää hyvää mieltä yrityskulttuuriin.

Ilta on saanut inspiraationsa Hyvänmielenosoitus-tapahtumasta, jossa hyvää mieltä käytiin osoittamassa kaikissa Suomessa olevissa eri maita edustavissa suurlähetystöissä.

– Odotan mielenkiintoista iltaa. Tämän kaltaista tilaisuutta ei ole koskaan aiemmin Suomessa järjestetty. On mielenkiintoista nähdä, muuttuvatko ihmisten, yritysten ja yhteisöjen asenteet toisiaan kohtaan tämän edes vähän tämän illan ansiosta, pohtii MTV Mediamyynnin johtaja Jere Teutari.

– Tässä käännetään suomalaisille negatiivisena pidetty luonteenpiirre kateus voimavaraksi. Mitä, jos kanavoimalla kateuden oman tekemisen parantamiseen voisikin saada jotain ihan uutta aikaiseksi? Todetaan, että tehdäänkin kaverista kateellisia meille.

Teutarin lupaa katsojille esiintymisen ammattilaisten itsensä haastamista.

– He eivät koskaan ole olleet tällaisessa tilanteessa. Lisäksi lupaan aitoja ihmisiä, koska kilpailijan kehuminen ei voi olla muuta kuin aitoa.

Kampanjan järjestää voittoa tavoittelematon Hyvänmielenosoitus –yhdistys yhteistyössä MTV:n ja mediatoimistokonserni Omnicom Media Groupin kanssa.

Mistä on kyse? Miten voin itse osallistua? Katsolisätietoja täältä!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme