Mainos
Mainos

LIVE hetki sitten: Vaalilöylyt – puoluejohtajat ratkovat startup-yrittäjyyden pulmia

Aalto-yliopiston opiskelijat haastavat puoluejohtajia ratkaisemaan kasvuyrittäjyyden ongelmia Startup Saunassa Otaniemessä.

Tulevaisuuden tekijät tenttaavat poliitikkoja Vaalilöylyiksi nimetyssä tapahtumassa, johon osallistuvat puolueiden puheenjohtajista Alexander Stubb (kok.), Antti Rinne (sd.), Juha Sipilä (kesk.), Ville Niinistö (vihr.) ja Carl Haglund (r.) sekä europarlamentaarikko ja kansanedustajaehdokas Sampo Terho (ps.).

MTV Uutiset lähettää tilaisuuden suorana nettisivuillaan kello 18 alkaen.

Startup Saunan lauteilla pohditaan muun muassa onko Suomi hyvä maa kasvuyrittäjille. Pysyykö työnlainsäädäntö mukana työelämän ja työn tekemisen uudistuessa? Entä pysyvätkö lainsäätäjät ja muut päättäjät mukana teknologian kehityksessä? Suomi on vientivetoinen maa, mutta mistä löytyisi uusia viennin aloja? Minkälaisia ovat tulevaisuuden elinkeinot ja innovaatiot?

Oman näkökulmansa tilaisuudessa esittävät myös startup-sijoittaja Inka Mero, Slush-tapahtuman entinen pääjärjestäjä Miki Kuusi, F-Securen toimitusjohtaja Christian Fredrikson ja Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri.

Tapahtuman järjestää Aalto-yliopistossa toimiva opiskelijavetoinen, yrittäjyyttä edistävä Aaltoes-järjestö. Startup Sauna on sen kiihdyttämöohjelma uusille kasvuyrityksille. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme