Mainos
Mainos

MTV:n suuri vaaliväittely kuumensi tunteita

MTV Uutiset järjestää tänä iltana eurovaalitentin, johon osallistuvat vaalien kaksitoista ”kuuminta” ehdokasta.

MTV3-kanavalla käytävää keskustelua voi seurata myös MTV Uutisten nettisivuilla. Lähetys alkoi klo 20.05.

– Tenttiin on valittu kaksi ehdokasta suuremmista puolueista ja yksi ehdokas pienemmistä puolueista, mutta muuten valinnassa on käytetty toimituksellista mielivaltaa, kuvailee uutistuottaja Heikki Piuhola kahdentoista kuumimman ehdokkaan valikoitumista tenttiin.

Tenttiä katsoo tiiviisti kolme erikoisseuraajaa, jotka ruotivat osallistujien suoritusta ja kommentteja Twitterissä. Lotta Backlundin, Aki Linnanahteen ja Timo Haapalan twiitit päivittyvät tähän alle selainta päivittämättä.

Ehdokkaat käyvät keskusteluja eri kokoonpanoissa ja tentissä nähdään myös kaksintaisteluja, joissa kaksi ehdokasta ottaa mittaa toisistaan.

Vaalikeskustelu päättyy ”titaanien taistoon”, johon osallistuu kaksi ehdokasta. Katsojat voivat äänestää lähetyksen aikana, kenet haluaisivat nähdä tässä väittelyssä. Äänestää voi tämän jutun alareunassa tai osoitteessa mtv.fi/vaalit.

Vaalikeskusteluun osallistuvat keskustan ehdokkaista Olli Rehn ja Paavo Väyrynen. Kokoomusta edustavat Alexander Stubb ja Henna Virkkunen. SDP:n ehdokkaista osaa ottavat Miapetra Kumpula-Natri ja Mikael Jungner. Perussuomalaisista paikalla ovat Jussi Halla-aho ja Sampo Terho. Muiden puolueiden edustajat ovat Jörn Donner (r.), Merja Kyllönen (vas.) Sari Essayah (kd.) ja Heidi Hautala (vihr.).

Keskustelun vetäjinä toimivat MTV Uutisten politiikan toimittajat Eeva Lehtimäki, Mari Haavisto ja Vesa Kallionpää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme