Mainos
Mainos

Video: Sekoittiko lumimyräkkä liikenteen? MTV Uutiset seurasi liikenteen sujumista valtatien varrella

Talvi tuli Etelä-Suomeen kertarysäyksellä viime yön aikana. MTV Uutiset seurasi pääkaupunkiseudulla aamun työmatkaliikennettä suorassa lähetyksessä Huomenta Suomessa sekä nettisivuillaan kello 7.30 alkaen.

Toimittajamme ovat paikalla Helsingin keskustassa sekä Lahdenväylän tuntumassa, jossa liikenteen sujumista kommentoi viestintäpäällikkö Taisto Hakala Helsingin pelastuslaitokselta.

Sääennusteen mukaan lunta voi kertyä Uudenmaan ja Varsinais-Suomen sisämaahan jopa 20 senttimetriä, aivan rannikolla lumiaines on märempää ja maahan jäänee 5-10 senttiä lunta. Liikennevirasto korostikin jo eilen, ettei liikenteeseen ole mitään asia kesärenkailla.

Pääkaupunkiseudun K- ja A-junien liikennettä harvennetaan huomenna. Helsingin Seudun Liikenne arvelee, että lumisade saattaa aiheuttaa myöhästymisiä ja perumisia myös bussi- ja raitiovaunuliikenteessä.

VR:n mukaan kaukojunavuorot ajetaan normaalisti eikä yhtiön suunnitelmissa tällä hetkellä ole supistaa liikennettä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme