Mainos
Mainos

"Loka" Laitinen: Nyt leipomaan!

Talouden rajut heilahtelut ovat iskeneet suomalaistenkin tajuntaan viime viikkoina. Moni miettii sentinvenyttämisen keinoja.

Kolumnisti Aarno "Loka" Laitinen muistuttaa MTV3:n Huomenta Suomen lähetyksessä, että kotitaloustyöt ovat uskomattoman tuottavia, eikä niihin pääse verottajakaan kiinni.

- Hellan ääressä tienaa monesti paljon enemmän kuin töissä. Esimerkiksi minä leivon kotona siksi, että siinä säästää ja sen lisäksi se on ainoa tapa saada hyvää leipää, hän sanoo.

Laitinen sai alkuvuodesta ruoka-alan osaamisestaan palkkioksi Martta-järjestön jäsenyyden ja arvonimen "Martti". Hän sotii einesruokia vastaan, erityisesti pakastepizzat saavat tuomion.

Maailmanlaajuisen taloustaantuman uutisoinnissa median tulisi Laitisen mieletä kertoa faktoja, eikä hihasta vedettyjä uskomuksia.

- Media on jo kaksi vuotta pelotellut lamalla. Aina julkisuuteen löydetään jostain tutkimuslaitoksesta dosentteja, jotka ennustavat lamaa. Ja kun sitä riittävän kauan ennustaa, niin tuleehan se, Laitinen sanoo.

Hän ei ole huomannut kiristyvää taloustilannetta omassa elämässään.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme