Mainos
Mainos

Loma, loma, loma, loma, loma, loma, looooooomaaaaaaaa… ärsyttääkö?

Juhannuksesta alkoivat useiden suomalaisten kesälomat, mikä on näkynyt myös ilakointina työpaikoilla tai Facebookissa. Jos omaan lomaan on vielä aikaa tai lomaa ei ole ollenkaan, luulisi työtoverin lomahehkutusten ärsyttävän.

MTV3 Uutisten nettikysymyksen mukaan lomahehkutukset eivät kuitenkaan muita haittaa. Yli 85 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että lomastaan saa riemuita ihan vapaasti.

– Ei harmita. Ihmiset ovat innoissaan lomistaan, ja jos tuntevat tarvetta hehkuttaa sillä, niin siitä vain, eräässä vastauksessa todetaan.

Hehkutuksen ei silti uskottu tarkoittavan automaattisesti, että lomalla on mahtavaa.

– Ne hehkuttajat ovat niitä, jotka odottavat kesälomalta liikoja ja myöskin pettyvät kun loma ei täyttänytkään odotuksia, eräskin vastaaja epäilee.

– Ja kaikillahan meillä työssäkävijöillä on loma omalla vuorollamme.

Oma loma auttaa jaksamaan

Myöskään MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla ei myönnetä, että lomalomaloma-rallatukset hirmuisesti harmittaisivat.

– Miksi ihmeessä harmittaisi, tuleehan sitä hehkutettua voimallisesti kun itsekin pääsee irralleen kesälaitumille, keskustelussa todetaan.

Pieni osa vastaajista myönsi kuitenkin, että kyllä lomahehkutukset jonkin verran kirpaisevat.

Syynä tähän oli silloin useimmiten se, että itsellä ei lomaa ole laisinkaan.

– Harmittaa kovasti! Itselläni ei ole kesälomaa ollut moneen vuoteen, kun vakitöitä ei saa. Pätkätöissä lomat eivät kerry, tai sitä vähää mikä on kertynyt, ei saa käyttää vaan pitää ottaa rahana. Itse olisin kovasti loman tarpeessa.

MTV3:n nettikysymykseen tuli kaikkiaan 489 vastausta. Katso koko tulos ja lue perusteluita.

Osallistu keskusteluun MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme