Mainos
Mainos

Loma onnistuu myös sateessa – se kun on ainoa vaihtoehto

MTV3:n nettikysymykseen vastanneista valtaosa on sitä mieltä, että loma voi onnistua myös kylmässä sadesäässä. Vastaajista 76 % olivat sillä kannalla, että kylmyys ja sade eivät lannista lomatunnelmaa.

Nimimerkki EeKoo oli likenteessä inhorealistisella mielellä. Hän arveli, että kylmä sadekeli on ainoa vaihtoehto.

Monet vastaajista löysivät sadesäästä lukuisia hyviä puolia. "Mitä kylmempi, sitä mukavampi. Kala syö hyvin ja itikoita ei ole niin paljon", kommentoivat muutamat kalastuksen harrastajat.

Yksi vastaaja kiitteli myös, että sateen jälkeen voi hengittää syvään raikasta ilmaa. "Kitkin pois pitkiksi venähtäneet rikkaruohot pensasmustikoiden ympäriltä. Samalla nautin sateen herättämistä tuoksuista. Kumisaappaat ja anorakki olivat in."

Yksi vastauksissa esille noussut näkemys oli, että loman onnistuminen ei ole säästä vaan pukeutumisesta kiinni. "Varaa enemmän vaatetta päälle", kommentoi nimimerkki Minä vaan.

"Ei loma ole auringosta kiinni, vaan iloisesta mielestä ja mielekkäästä toiminnasta", kiteytti yksi vastaaja.

MTV3:n nettikysymys keräsi tällä kertaa 755 vastausta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot