Mainos
Mainos

Lomaliikenteen kovimmat ruuhkat nähtiin junissa

Hiihtoloman menoliikenteessä maanteillä vältyttiin tänään mainittavilta ruuhkilta. Tiehallinnon mukaan autoja oli alkuillasta liikenteessä hiukan normaaliperjantaita enemmän. Ruuhkia tai nopeutta alentavia jonoja ei kuitenkaan muodostunut missään vaiheessa.

Sen sijaan junat olivat täpötäynnä, kun eteläsuomalaiset aloittivat lomansa. Makuu- ja autopaikkoja haluavat olivat saaneet varata viikonlopun menolippunsa jo viikkoja etukäteen.

Etelä-Suomen lomalaiset saivat aloittaa lomansa kauniissa säässä. Sää oli perjantaina kirkas ja luminen lähes kaikkialla Suomessa. Ajokeli oli hyvä, ja lähes kaikki tiet kuivia.

Tiehallinto arvioi, että lomailijoita on liikkeellä edelleen huomenna, sillä varsinkin pisimmälle pohjoiseen ajavien arvioidaan aloittavan matkansa vasta silloin. Junissa menoliikenne alkaa helpottaa, mutta makuupaikat on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta myyty loppuun maanantaihin asti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme