Mainos
Mainos

Long Play: Pekka Perä huusi ja uhkaili

Toimitusjohtaja Pekka Perä on johtanut Talvivaaraa huutamalla ja uhkailemalla työntekijöitä potkuilla, kirjoittaa verkkojulkaisu Long Play.

Long Playn haastattelemien entisten työntekijöiden mukaan Perän johtamistyyli oli patruunamainen ja autoritäärinen. Hän halusi puuttua pieniinkiin asioihin.

Entinen työntekijä kertoo artikkelissa tilanteesta, joka tapahtui johtoryhmän kiertäessä kaivosta Perän johdolla.

- Hän haukkui muutamia työntekijöitä niin, että paikat kaikuivat: kuinka he eivät osaa mitään. Se oli ihan kauheata, henkilöön menevää kielenkäyttöä. Johtoryhmän ihmisetkin katselivat toisiaan, että eihän tämä voi olla totta, että näin kohdellaan työntekijöitä.

Long Playn mukaan myös työntekijöiden palkitseminen aiheutti närää. Perä oli luvannut työntekijöille puolen vuoden palkan bonuksina, jos metallitehdas käynnistyy aikataulussa vuonna 2008. Long Playn tietojen mukaan bonuksista maksettiin vain murto-osa, mikä aiheutti suuttumusta henkilökunnassa.

Perä ei vastannut Long Playn haastattelupyyntöihin. Talvivaaran johto ei halunnut kommentoida asiaa MTV Uutisille.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme