Mainos
Mainos

Lonka valmis sovittelemaan Helsinki-Vantaan työkiistaa

Valtakunnansovittelija Esa Lonka on valmis auttamaan Helsinki-Vantaan lentoaseman työkiistoissa, mikäli osapuolet niin haluavat.

Asiasta kertoo Alma Median Helsingin-toimitus. Juttu on julkaistu muun muassa Aamulehdessä ja Kauppalehdessä.

- Toivottavasti homma selviää, kaikkien kannalta. Voi olla, että ulkopuolinen pystyisi asiassa auttamaan ja ohjaamaan. Jos osapuolilla on yritys- tai alakohtaisia ongelmia, on ollut mahdollista, että sovittelijaakin käytetään, jos siitä ollaan yhtä mieltä, Lonka sanoo.

STT uutisoi eilen, että valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Jyri Häkämies (kok.) harkitsee ulkopuolisen selvityshenkilön asettamista Helsinki-Vantaan lentoaseman kiistojen selvittämiseksi.

Lonka sanoo ymmärtävänsä Häkämiestä.

- Häkämiehellä on valtionomistajan näkökulma. Olisi syytä päästä normaaliin työrytmiin ja saada bisnes pyörimään. Helsingissä operoi muitakin lentoyhtiöitä kuin Finnair, mutta muiden laukut kulkevat normaalisti. Siksi tämä tuntuu hankalalta asialta, Lonka muotoilee.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme