Mainos
Mainos

Loppumassa ollutta ahdistuslääkettä Suomeen

Temesta-nimisen ahdistuslääkkeen loppumisesta kertonut uutinen huolestutti kansalaisia viikonloppuna, koska lääkkeelle ei ole Suomessa myynnissä olevaa rinnakkaislääkettä.

Uusi erä apteekeista loppumassa ollutta ahdistuslääkettä on jo matkalla Suomeen. Tehtaassa ilmennyt ongelma selvisi jo perjantaina iltapäivällä ja toimitusvalmiina olleen erän pitäisi olla jo loppuviikosta apteekeissa, lupaa Wyeth-yhtiön Suomen johtaja Vesa Loponen.

Loratsepaamia sisältävän ahdistuslääkkeen Temestan loppumisesta kertonut uutinen huolestutti lääkettä käyttäviä kansalaisia, koska lääkkeelle ei ole Suomessa myynnissä olevaa rinnakkaisvalmistetta.

Loposen mukaan paniikkia aiheutti ennen kaikkea joidenkin lehtien räväkkä otsikointi. Lääkkeen toimituskatkoksesta oli kerrottu lääkäreille ja apteekeille, mutta potilaille yhtiö ei voi asiaa suoraan tiedottaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme