Mainos
Mainos

Loton ennätyspotti monin tavoin historiallinen: ”6+1-rivin voitto-osuus suurempi kuin täysosuman”

Loton arvonnassa löytyi lauantai-iltana yksi täysosuma. Sillä voittaa pelin ennätyspotin 14,2 miljoonaa euroa. Voitto meni 50 osuuden pelaajaporukalle.

Veikkauksesta kerrotaan MTV Uutisille, että loton täysosuma ei ole mennyt koskaan näin suurelle porukalle. Pelaajaporukoita on voinut tehdä veikkaus.fi:ssä viime syykuusta lähtien.

Voitot menivät ympäri Suomea, 24:lle paikkakunnalle Helsingistä Tornioon ja Lappeenrannasta Vaasaan.

Mansikkakakun paikka

Suuri voittajaporukka aiheuttaa hankaluuksia myös voittokahvien järjestämiselle.

-Mieluusti voittokahvit järjestetään. Nyt täytyy selvitellä haluavatko kaikki osallistua. Kaikkien kahvittelu yhtäaikaa ei välttämättä onnistu. Mutta kyllähän tässä sellainen mansikkakakun paikka nyt olisi, Veikkauksesta todetaan.

6+1-rivin voitto-osuus suurempi

Pelissä pelattiin myös yksi 6+1 oikein tulos. Tämä rivi oli pelattu ABC Savonlinnassa ja se meni yhdelle henkilölle. Voitto oli 305 000 euroa, eli suurempi kuin ennätyspotin 284 000 euron voitto-osuus.

-En kyllä muista milloin olisi näin käynyt. Eikä olisi oikein voinutkaan, kun näin isoja pelaajaporukoita ei ole aiemmin ollut. Ja oli harvinaista, että 6+1 voittojakin oli vain yksi. Kyllä tämä oli todella erikoinen voittoilta kaiken kaikkiaan, Veikkauksen tiedottaja toteaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme