Mainos
Mainos

Loton jättipotin voittaja pysyy piilossa

Viime lauantaina Loton historian suurimman potin voittanut nainen ei ole vielä maanantaiaamupäivään mennessä ottanut yhteyttä Veikkaukseen.

Arvonnassa löytyi yksi täysosuma, ja voittosumma on 7,5 miljoonaa euroa. Veikkaus kertoo, että voittorivin oli pelannut naishenkilö Espoon Pelipaja-Mankkaassa.

Nainen oli pelannut Veikkauksen kortilla ja ohjannut voiton tililleen. Voittajan ei siis ole pakko ilmoittautua, koska rahat menevät suoraan tilille joka tapauksessa.

Teoriassa on mahdollista, että nainen ei tiedä voittaneensa ja saa elämänsä yllätyksen, kun 7,5 miljoonaa pamahtaa hänen tililleen. Veikkaus maksaa voiton seuraavana arkipäivänä kolmen viikon päästä arvonnasta eli tasan kolmen viikon päästä maanantaina.

- On mahdollista, että voittaja ei muista pelanneensa ja voitto tulisi yllätyksenä. En ole koskaan kuullut että näin olisi käynyt, nauraa tiedottaja Niina Vieno Veikkauksesta.

Veikkaus ei kerro oliko veikkaaja tehnyt vain yhden rivin vai oliko hänellä kestolotto.

Veikkaus tarjoaa jättipotin voittajille muutaman asian automaattisesti: voittokahvit, ja lisäksi mahdollisuuden osallistua lottomiljonäärien tapaamisiin.

- Kyseessä ei ole mikään salaseura, vaan voittajat tapaavat noin kerran vuodessa vapaamuotoisesti vaihtaakseen kuulumisia, kertoo Vieno.

- Kahvit täällä toki tarjotaan, jos voittaja ottaa suoraan yhteyttä, sanoo Vieno.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme