Mainos
Mainos

Loton mullistanut kansanedustaja: Nyt Lotto voi uudistua

Yleisradion ja Veikkauksen yhteistyöstä kirjallisen kysymyksen tehnyt kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen (kok.) iloitsee Lotto-arvonnan siirtymisestä MTV3-kanavalle.

Joulukuussa asiasta kirjallisen kysymyksen tehnyt kansanedustaja sanoo olleensa huolestunut pelisääntöjen sekavuudesta julkisen ja kaupallisen median välillä. Grahn-Laasonen pitää tärkeänä, että Lotto-ratkaisun myötä Yleisradion rooli on selkiytynyt.

– Olen iloinen, että nyt on selvinnyt, miten Yle voi uuden Yleisradiolain myötä toimia suhteessa kaupalliseen mediaan.

Grahn-Laasonen muistuttaa, että Yleisradiolaki lähtee siitä, että Yle ei voi tuottaa sponsoroitua ohjelmaa eikä lähettää mainoksia.

- Tämä on siltä osin nyt tärkeä linjanveto tämä Lotto-kysymys. Kyse on siitä, että meillä täytyy olla kaupallisella medialla myöskin toimintaedellytykset Suomessa senkin jälkeen, kun Yleisradion rahoitus turvattiin vuoden alusta uudella lailla.

Grahn-Laasonen toivoo, että uuden kanavan myötä Lotto-lähetys uudistuisi.

– Loton siirtyminen Maikkarille on myös mahdollisuus uudistaa Lotto-lähetystä. Toivon, että tämä mahdollisuus käytetään hyväksi. Lotto-lähetys voi olla muutakin, kuin mitä on totuttu tähän asti näkemään. Siinähän voi olla varmasti oheistoimintaakin ja jotakin esimerkiksi viihdettä arvonnan ympärillä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot