Mainos
Mainos

Lotossa jälleen historian suurin jättipotti – tässäkö voittorivi?

On lottovoitto syntyä suomalaiseksi, sanotaan. Tulevana lauantaina suomalaisia hellitään lottohistorian suurimmalla jättipotilla, 8 100 000 eurolla.

Veikkauksen mukaan suomalaiset miettivät lottonumeroitaan tarkkaan. Niitä ei suinkaan lätkitä kuponkiin huolimattomasti, vaan pelaajien suosikkirivit ovat säilyneet vuodesta toiseen lähes samoina.

Useat lottoajat tavoittelevat miljoonia ilmeisesti omilla ja läheistensä merkkipäivillä, sillä kalenterikuukausien numerot pärjäävät suosikkinumeroiden kisassa yleisesti ottaen hyvin. Siitä johtuen numeroita 32-39 käytetään keskimääräistä vähemmän. Suosituimpia numeroita ovat olleet 9, 3, 21, 10 ja 8.

Kaikista yleisin numerosarja on lottoruudukon kolmas pystyrivi: 3, 9, 15, 21, 27, 33 ja 39. Viikoittain tuohon riviin uskoo noin neljätuhatta suomalaista.

Toiseksi suosituin rivi on suomalaisten keskuudessa seitsemän ensimmäisen numeron suora, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ja 7, johon luottaa viikoittain noin kolmetuhatta pelaajaa.

Mitä lottokone arpoo?

Veikkauksen arvontalaitteistolla eli lottokoneella on myös yllättäen omat lempinumerot.

Vaikka kone valitsee seitsemän lottopalloa täysin sattumanvaraisesti, on silläkin suosikkinsa. Yleisimmin esiintynyt numero vuosien 1986-2010 aikana on ollut numero 36. Numero on esiintynyt seitsemän oikein -rivissä peräti 255 kertaa.

Jakauma on kuitenkin hyvin tasainen kymmenen suosituimman numeron keskuudessa.

Lottokoneen arpomien numeroiden yleisyyden perusteella ennustamme, että parhaat voittomahdollisuudet ensi lauantaina onkin rivillä 1, 3, 7, 16, 20, 25 ja 36.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme