Mainos
Mainos

Lotossa mahdollisuudet jättipottiin

Veikkauksen Lotossa on lauantaina jaossa täysosumalle noin 4,5 miljoonaa euroa. Mikäli seitsemän oikein löytyy vain yhdeltä lottokupongilta, on kyseessä kaikkien aikojen kolmanneksi suurin voittosumma.

- Potti saattaa tästä vielä kohota, jos ihmiset oikein innostuvat lottoamaan, Veikkauksen tiedottaja Miikka Kimari kertoi MTV3:lle

Kaikkien aikojen jättipotti on 5,7 miljoonaa euroa, joka jaettiin vuonna 2004. Tämän vuoden huhtikuussa jaettiin 5,3 miljoonan euroa potti, joka on kaikkien aikojen toiseksi suurin.

Huhtikuun jättipotin saanut pariskunta kertoo, että arvontaa seuraavan yön unet jäivät kummaltakin vajaiksi, kun he rupesivat pohtimaan ajatuksia ja haaveita voittorahojen käytöstä.

- Kun se omalle kohdalle sattuu, niin eihän se mene tajuntaan, että on käynyt näin mahdottoman hyvä tuuri. Jättivoittoa pitää käsitellä mielessään aina vaan uudestaan. Näin suuri määrä rahaa avaa meille aivan uuden maailman. Aikaisemmin ei ole tarvinnut miettiä sijoittamista, kun ei ole omistanut sijoittamissalkkuakaan. Mutta kyllä voittorahoille käyttöä löytyy, kunhan ensihämmennyksestä toivutaan, lottovoittajat kertoivat.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme