Mainos
Mainos

Lottotyttö paljastaa: Lottovoittajat itkevät tai nauravat

Annina Heikelä on tavannut vuosien saatossa 50 lottovoittajaa. Heitä yhdistää se, että tunteet ovat tapaamisessa pinnassa.

– Osa voittajista käyttäytyy, kuin heille olisi tapahtunut jotain todella surullista, ja osa ottaa vuorostaan rennosti. He saattavat nauraa ja iloita, Heikelä kertoo

Lottovoittajaa ei pysty etukäteen tunnistamaan. Kun he tulevat Veikkauksen pääkonttorille, he ovat kuin kuka tahansa meistä. Varmaa kuitenkin on, että he ovat kohdanneet suuren elämänmuutoksen.

– Se glamouri ja hohto tulee monen kohdalla vasta paljon myöhemmin. Hyvin monella on kuitenkin selkeät linjat jo rahojen käytön suhteen. Asunto vaihdetaan tai remontoidaan, uusi auto hankitaan ja sitten se kesämökki. Ja totta kai lomalle lähdetään. Jokaisen voittajan suunnitelmista löytyy ainakin pari kohdetta tästä listasta.

Lottovoittajat ovat perustaneet myös oman salakerhon, johon muilla ei ole asiaa.

– Salakerhon nimen keksivät loton voittajat pari vuotta sitten. Kun on AA-kerho, niin he ovat AV-kerho eli Anonyymit Voittajat. Se on niin sanottu vertaistukiryhmä, jossa he voivat keskenään jakaa kokemuksiaan. Koska se on salakerho, Veikkaus pitää viimeiseen asti huolen siitä, etteivät voittajien henkilöllisyydet paljastu. Me emme koskaan kerro, missä kerho kokoontuu ja milloin, Heikelä sanoo.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot