Mainos
Mainos

Lottovoittajan suusta: Nyt ei ole kiire töihin

Viikonlopun jättipotti herättää monia unelmia suomalaisissa kodeissa. Puolentoista miljoonan lottovoitto toi elokuussa ainakin pirkanmaalaiselle perheelle lisää vapaa-aikaa.

– Nyt voimme lomailla koko perheen voimin, mihin ei tähän mennessä ole ollut varaa. Ja vaikka töitä ei jätetä, niin ei sinne niin kiire ole takaisin, lottoporukan jäsen nauraa.

Onnekkaaseen porukkaan kuuluvat isä ja hänen aikuiset lapsensa. Täysosuman tuoneeseen riviin jokainen sai valita omat numeronsa.

– Samalla rivillä on pelattu varmasti ainakin 25 vuotta. Vaimo katsoi arvonnan ja kirjoitti Loton oikean rivin ylös. Mietin, että kyllä siinä oli paljon tuttuja numeroita, porukan vetäjäksi valittu isä kertaa.

Yksi kierroksen kolmesta Loton täysosumasta oli osunut pitkään yhdessä lotonneen perheporukan kuponkiin.

– Mietimme, että jos se on sittenkin vain kuusi ja lisänumero. Ei sitä oikein meinannut uskoa, yksi voittajista kertoo.

Loton pelaaminen ei lopu voittoon

Porukka kävi Veikkauksen pääkonttorissa lunastamassa voittonsa syyskuussa.

– Loton pelaaminen jatkuu samaan tapaan kuin ennenkin, yhdellä tai kahdella rivillä. Yhdellä rivillä se voitto tulee, jos on tullakseen, porukan vetäjä toteaa.

Perhe aikoo pitää lottovoittonsa salassa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme