Mainos
Mainos

Louekosken vakuutustyöryhmä jätti erimielisen väliraportin

Erilaisten säästämistuotteiden verokohtelua selvittänyt työryhmä on jo väliraportissaan erimielinen.

Sosiaali- ja terveysministeriön edustaja katsoo, ettei työryhmän pitäisi jatkotyössään ottaa kantaa verotuksen yhdenmukaistamiseen tai verovähennysoikeuden laajentamiseen eläkevakuutuksista muihin säästötuotteisiin. Hänen mukaansa ensin olisi selvitettävä, sallivatko EU:n vakuutusyhtiöille asettamat vakavaraisuussäännöt tämän.

Kaikesta huolimatta pankinjohtaja Matti Louekosken johtama työryhmä katsoo, että henkivakuutuksia, sijoitusrahasto-osuuksia, pankkitalletuksia ja suorien arvopaperisijoitusten tarjoamista sijoituspalveluna tulisi tarkastella lähtökohtaisesti keskenään kilpailevina säästötuotteina.

Loppuraportissa on tarkoitus antaa ehdotuksia, miten lakeja ja säädöksiä olisi muutettava näiden kilpailuerojen rajoittamiseksi.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot