Mainos
Mainos

Louhintatöiden räjähdyksestä vaaratilanne Helsingissä

Louhintatöihin liittyvä räjäytys heitti viitisen kuutiota kiveä maan alla päin turvaseinää ja rikkoi Forumin parkkihallin puoleisen paineseinän. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.

Helsingin keskustassa sijaitsevan Forum-kauppakeskuksen pysäköintihallissa sattui iltapäivällä vaaratilanne louhintatöissä. Louhinnassa käytetyn räjähteen voimasta lohkesikin odotettua enemmän kiveä ja väärästä paikasta. Tilanteesta selvittiin ilman henkilövahinkoja. Poliisi tutkii vaaratilannetta.

Räjähdys heitti neljä kuutiota kiveä ja soraa päin louhintatyömaan turvaseinää. Myös parkkihallin puoleinen paineseinä hajosi. Lisäksi rakennusyhtiön pakettiauto vaurioitui räjähdyksessä.

Rakennusliike SRV Viitoset -yrityksen vastaava mestari Risto Hast muistuttaa Helsingin Sanomien verkkosivuilla, että Forumin puoli oli valvottu ja liikenne yhteystunnelin kohdalta oli pysäytetty louhintatöiden ajaksi.

Hastin mukaan kallion louhintatöissä käytetään vastedes laajentumispanoksia räjähteiden sijaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme