Mainos
Mainos

Löytyykö kadonnut Arttu kännykän avulla?

Ylöjärvellä eilen kadonneen 8-vuotiaan Arttu Ollilan etsintöjä jatketaan edelleen.

Viimeinen havainto hänestä tehtiin eilen klo 14, kun Arttu poistui kaverinsa luota Metsäkylän Pöllökujalta.

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun työntekijät ovat aloittaneet etsinnät uudestaan Huurteilantieltä Artun kodin lähettyviltä, ja etsintöihin on tullut avuksi myös rajavartioston lentokone.

Poliisi pyrkii selvittämään televalvontatietojen avulla, milloin Arttu on viimeksi käyttänyt puhelintaan, ja millä suunnalla hän on liikkunut. Nyt Artun puhelin on pois päältä, joten puhelimen sijaintitiedoista ei saada apua etsinnöissä.

Poliisin mukaan toistaiseksi ei ole ollut viitteitä siitä, että hän olisi lähtenyt kauas kotikulmiltaan. Poliisin mukaan mikään ei myöskään viittaa siihen, että tapaukseen liittyisi rikos.

Arttu on noin 130 cm pitkä, hänellä on vaaleat hiukset ja ruumiinrakenteeltaan hän on tukeva. Yllään Artulla on 8848-merkkinen vihreä talvitakki ja mustat ulkohousut.

Kadonneen löytämiseksi tehtiin yöllä etsintöjä Ylöjärven Metsäkylän alueella. Etsintöihin osallistui yli 80 vapaaehtoista etsijää. Vapaaehtoiset etsijät ovat valmiudessa lähteä etsimään Ollilaa uudelleen, jos poliisilla on siihen tarvetta.

Havainnot kadonneesta voi ilmoittaa numeroon 071-874 8140.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme