Mainos
Mainos

Lue muotibloggaajan vinkit alennusmyynteihin

Kauppojen alennusmyynnit pärähtivät käyntiin tänä vuonna jo ennen joulua, mutta harjaantunut ostaja voi hyvällä tuurilla tehdä löytöjä vielä tammikuun lopulla, jolloin alennusprosentit ovat suurimmillaan. Näin väittää No Fashion Victims -muotiblogia pitävä Emmi Tissari.

Muotibloggarin mukaan alennusmyynneistä on turha metsästää niin sanotusti muodikkaita vaatteita, koska kyse on edellisen sesongin tuotteista. Sen sijaan kannattaa panostaa klassisiin malleihin ja laadukkaisiin materiaaleihin.

– Jos ostat muotivaatteita, huomaat, ettet tule niitä kovin monesti käyttämään. Sen sijaan kannattaa ostaa sellaista, mihin ei muuten olisi varaa - nahkalaukkuja, kenkiä, takkeja. On siellä muutakin kuin trikoorättiä, Tissari sanoo.

Alennusmyynneissä kannattaa ottaa huomioon, että laatutuotteiden lisäksi kaupan on paljon sellaisia edellisten sesonkien vaatteita, joista kauppiaat vain haluavat tulenpalavasti eroon. Tosin tällaisiinkin luomuksiin voi tarttua, jos ne omaa silmää miellyttävät.

Tissari neuvoo suunnistamaan niihin kauppoihin, joissa kukin on aiemmin nähnyt itseään kiinnostavia vaatteita. Harjaantunut ostaja näkee jo yhden silmäyksen perusteella, löytyykö liikkeestä itselle mitään.

Suurimmista ketjuliikkeistä, kuten H&M:ltä, Lindexistä, Seppälästä ja Kapp Ahlista ostaja löytää todennäköisesti suurimmat valikoimat ja monipuolisimman kokohaitarin. Myös niiden hintataso on kovan kilpailun takia melko samaa luokkaa: alennukset lähtevät 25 prosentista ja päätyvät 50 prosentin kautta jopa 75 prosenttiin.

Lisäksi kannattaa uskaltautua myös niihin pieniin ja kalliisiin putiikkeihin, joihin ei tavallisesti astuisi sisään, Tissari rohkaisee. Oven takana voi odottaa yllätyksiä, joita ei mistään muualta löytäisi.

Jos tahtoo löytää jotakin todella erikoista, voi suunnistaa suurista kaupungeista syrjemmälle pikkukaupunkien uniikkeihin liikkeisiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme