Mainos
Mainos

Lukijat Linnan juhlien pitopaikasta: Guggenheim, Bandidoksen tilat tai rahat köyhille

Tieto siitä, että presidentin perinteistä itsenäisyyspäivän vastaanottoa ei voida järjestää ainakaan vuonna 2013 presidentin linnassa, ei juurikaan hetkauta MTV3:n nettisivujen lukijoita. Monien vastaajien mielestä juhlat ovat muutenkin turhaa pörhistelyä.

– Koko kansan presidentillä olisi nyt hyvä tilaisuus osoittaa myötätuntoaan huono-osaisille, ja ilmoittaa että vuonna 2013 Itsenäisyyspäivän vastaanottoa ei järjestetä lainkaan ja siihen varatut rahat lahjoitetaan vaikka ruoka-apuun, juttua kommentoidaan.

– Jaetaan vähäosaisille ja veteraaneille nekin rahat, mitkä uppoavat juhliin. Niillä, jotka saavat kutsun linnaan on varaa itsekin juhlia ja törsätä, yksi kirjoittaja puolestaan muotoilee MTV3:n Facebook-sivuilla.

Monia tuntuu myös kismittävän se yksityiskohta, että juhlista menee runsaasti ruokaa roskiin.

Osa katsoo, että Suomen itsenäisyys on jo menetetty, joten mitä sitä juhlimaankaan.

– Suomi menetti itsenäisyytensä liittymällä EU:hun.Turhaa rahan kulutusta, eräs lukija lataa Facebookissa.

Samaan aikaan kun juhlien tarpeellisuutta kyseenalaistetaan, osa Maikkarin facebookkilaisista pohtii Linnan juhlien korvaavaa viettopaikkaa.

– Finlandia-talo voisi olla puitteiltaan ihan sopiva. Aivan kuten silloin kerran 70-luvulla, jolloin Linna oli remontissa.

– Entäs ne moottoripyöräkerhon tilat, johon Hakkarainen kävi jo tutustumassa?, kysytään puolestaan Maikkarin uutisten keskutelussa.

– Nyt kun pidetään oikein viimeisen päälle kiirettä niin voidaan pitää ne Guggenheim-museossa. Siinä taas Pajuselle yksi lisäsyy saada prosessi käyntiin välittömästi, kolmas kirjoittaja murjaisee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme