Mainos
Mainos

Lukijat: MM-kotikisat ovat kotisohvakisat – kiskurihinnat pöyristyttävät

Kotisohvalla, baarissa ja suorana paikan päällä – vajaan parin viikon kuluttua jääkiekon ystäville on taas luvassa jännät paikat, kun MM-kotikisat starttaavat.

MTV3:n lukijoista moni kertoo seuraavansa Leijonia pääasiassa kotisohvaltaan, vaikka myös hallille olisi hinku. Valtaosa myöntää kuitenkin, että lippujen hinnat pöyristyttävät.

– Mieluiten tietysti kotikisoja katsoisi paikan päällä, mutta noilla hinnoilla siihen ei ole mitään mahdollisuutta, eikä tuolla rahastusmentaliteetilla kyllä juuri kiinnostustakaan. Kotisohvalla siis – vaihtelevan suurella porukalla

– Vaikka rahaa olisi ollut, niin joku raja sillä lippuhintojen kiskonnalla!

– Kotona tulee jännättyä ja seurattua. Lippujen hinnat ovat sairaanloisen kalliita. Ei mitään järkeä. Mutta MM-kiekko on suomalaisille tärkeä ja hyvä juttu. Jos leijonat voittaa, niin koko Suomi juhlii ja se on upea juttu.

Leijonapelit ilmaiseksi – mutta erilaisina

Monet myönsivät myös, että kisojen siirtyminen maksulliselle kanavalle harmittaa.

– Silmät tapilla tuijotan pojan kanssa joka pelin, minkä ilmaiskanavilta sattuu näkemään. Törkeää rahastusta siirtää pelit maksukanaville. Ja vielä törkeämpää rahastusta on lippujen hinnat paikan päällä.

– Meinattiin eka lähteä paikan päälle, mutta kun kuultiin lipun hinnat niin sen jutun sain unohtaa. Sitten vielä pelit tulee maksukanavilta... olisi vaan MM-kisat pysyny Ylellä! Törkeetä.

Kisojen kaikki 64 peliä näkyvät suorina lähetyksinä vain maksullisilla kanavilla. Leijonapelit sekä kaikki ratkaisuottelut televisioidaan kuitenkin myös vapaasti katsottavilla MTV3- ja AVA-kanavilla.

Lähetyksissä on kuitenkin eroja. Maksullisilla kanavilla otteluissa on pidemmät asiantuntijaosuudet, lisäksi Antero Mertaranta selostaa pääasiassa vain CANAL+:lla. Maksuttomilla kanavilla pelilähetyksissä on mukana mainoskatkot.

(MTV3)

Kiinnostavatko kotikisat? Miten uskot Leijonien menestyvän?

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme