Mainos
Mainos

Lukijat: Pilalla on loma, kun ei ole jokapäiväinen helle – vai onko?

Kesäsäät eivät ole viimeaikoina hellineet – ainakaan helteellä. Onko siis lomakin mennyt sen myötä pilalle?

MTV Uutisten lukijoita kehno keli ei vaikuta pahemmin hetkauttavan. Ainakin Facebookissa aiheesta käydyssä keskustelussa valtaosa vakuutti, ettei kylmä keli ole estänyt nauttimasta lomasta.

"Kolme viikkoa meni että hurahti eikä säät haitanneet tippaakaan! Saipahan virkkailla rauhassa ilman omantunnontuskia siitä, ettei riehu ja mellasta pihamaalla."

"Aina sää ja sää... pukeutumis- ja asennekysymys.. tää ei puhumalla ja voivottelulla muuks parane...."

"Hyvä seura ja muu viihtyminen tekevät loman, ei sää."

Osa lukijoista muistutti, että vielä on kesää jäljellä ja sen myötä toivoa lämpimästäkin.

"No ei ole pilannu, ko lomakaan ole vielä alakanu! Sitten ko alakaapi, niin 7 viikkoa olla pojotan lomalla! Ja ei kelillä ole niin väliä. Mie nautin ko meinaan kalastella niin sillon ole kelillä väliä! Toki helteet ei olis pahasta!"

"Ei haittaa viileä sää. Jalka laitettiin pakettiin 15.06.2014. Saapi minun puolesta olla viileää heinäkuun loppuun. Sitten kesämekot esille."

"Kylläpä on teidän kesä lyhyt,2 kk on lomakautta vasta mennyt ja 3kk on vielä jäljellä. Nykyihmisten ajattelu on jännää, kun helmi-maaliskuussa on jo takatalvi ja tosiaan juhannuksena lomat ohi. Tietysti niillä, joilla on koko loma nyt kesäkuussa, on jo loma ohi."

Toki niitäkin löytyi, joita huono keli on harmittanut.

"Tuli turhaan ostettua teltta! Kaikki oli kivasti suunniteltu, mut perseelleen meni koko kesä sekä mattojen pesu!"

"Pilalla on loma, kun ei ole jokapäiväinen helle."


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme