Mainos
Mainos

Lukijat Stubbin valinnasta: Suomi nousuun vai perikatoon?

Pääministeriksi nouseva kokoomuksen uusi puheenjohtaja Alexander Stubb jakaa tunteita. Tämä käy ilmi myös MTV Uutisten lukijoiden kommenteista uutisiin kokoomuksen puoluekokouksesta.

"PARAS voitti. Hienoa saada nuori, osaava, suvaitseva, Euroopassa pärjäävä pääministeri! Uudenlaista avoimuutta tähän maahan varmasti tulossa! Ei se ihan ole kaikkien eläkeläisten ehdokas monelle liian nykyaikainen, mutta nyt on vuosi 2014 emmekä elä 60- luvun Impivaarassa", muistuttaa Heikki MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

Ei mitään taitoa/tietoa muusta kun pyöräilystä ja lenkkeilystä. Oikea kokoomuksen malliesimerkki, kuittaa puolestaan Markku.

Hyvä juttu. Suomen puoluekenttä erilaistuu ja tulee selkeitä vaihtoehtoja. Stubb tekee kokoomuslaista ja Rinne ainakin lupasi demarilaisempaa politiikkaa. Sipilä kun vielä keksisi jotain omaa siihen välimaastoon olisi jokaiseen makuun tarjontaa, kommentoi MTV Uutisten verkkosivuilla nimimerkki ”Dosentti”.

Kohta on some täynnä selfietä tilaisuuksista missä kännykkä ja kamera on kielletty”, tuumii Ukko.

Nytkö Suomi nousuun, miettii Seppo, ja saa Antilta vastaukseksi: Ei, vaan Natoon ja perikatoon.

"Taisi se Putouksessa esiintyminen viitoittaa tietä voittoon", spekuloi Jari.

Marissan FB-kommenttiin voi kuitenkin yhtyä moni: ”Onnea hänelle tuohon vaikeaan tehtävään!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme