Mainos
Mainos

Lukijoiden kokemuksia takseista: Käsi matkustajan reidellä, ihmeellisiä puheita…

MTV3 Uutiset kysyi lukijoiltaan kokemuksia ikimuistoisista taksimatkoista. Kävi selväksi, että takseissa tapahtuu paljon.

"Entinen tyttöystäväni oli tulossa kotiin ja nukahti matkalla taksiin. Hän heräsi kotipihassa siihen, että taksikuskin käsi oli hänen reidellään. Tyttöystäväni poistui taksista välittömästi."

"Naapurini kysyi taksikuskilta, voisiko hän vaihtaa radiokanavaa. Kuskin vastaus oli, että kyseessä on hänen taksinsa ja jos ei pidä ei kanavasta, autosta voi aina poistua. Kyyti päättyi tähän kommenttiin, ja hänen piti vielä maksaa matkasta."

"Taksikuski puhui koko matkan Helsingistä Vantaalle niin kummia et teki mieli kesken matkan pyytää päästä pois. Kertoi mm kuinka joku toinen kuski oli tahallaan ajanut kyydin jälkeen hankalan asiakkaan päälle. Kertoi tämän vielä ihaillen ja oikein yksityiskohdilla herkutellen. Kertoi kuinka hän saa isonkin miehen alennukseen..."

"Jouduin käymään viikko-ostoksilla lapsen kanssa ja tulin n. 3kk taksilla kotiin keskustasta. Taksikuskit kanto aina kauppaostokset (n. 150-200m) ovelle asti, joku olis kantanut keittiöönkin :) Olin vaan tyytyväinen kun ei tarvinnut huolehtia kun lapsi sisälle."

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme