Mainos
Mainos

Lukiobileistä poliisitutkinta Turussa

Turkulaislukion oppilaskunnan järjestämä illanvietto on johtanut poliisitutkintaan.

Turun Sanomat kertoo, että tapaus liittyy Nummen kaupunginosassa sijaitsevassa T-talossa joulukuussa järjestettyihin juhliin, jotka poliisi joutui keskeyttämään niiden yllyttyä liian rajuiksi.

Juhlissa oli yli 200 nuorta, joista monet olivat alaikäisiä.

Poliisi on tutkinut juttua ainakin alkoholirikkomuksena ja järjestyksenvalvontarikkomuksena.

Poliisin mukaan lukion oppilaskunnan hallitus ei ollut tehnyt juhlista vaadittavaa ilmoitusta. Lisäksi hallitus oli ohjeistanut tilaisuuden järjestyksenvalvojia, etteivät nämä puuttuisi juhlavieraiden mukanaan tuomiin alkoholijuomiin.

Poliisi ei pidä hallituksen toimintaa tahallisena ja hallituksen jäsenet selvisivät jutusta huomautuksilla. Sen sijaan järjestyksenvalvojille kirjoitettiin sakkoja, koska nämä olivat täysi-ikäisiä ja näiden olisi koulutuksensa vuoksi pitänyt osata estää nuorten alkoholin juominen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot