Mainos
Mainos

Lumi peittoaa lähijunat

Lumitilanne on pakottanut VR:n erikoisiin poikkeusjärjestelyihin. Lähijunien aikatauluja on harvennettu, jotta liikenne saataisiin kulkemaan aikataulussaan. Pääkaupunkiseudun lähijunat kulkevat harvennetuin aikatauluin lauantaihin saakka.

Ennakkoon tehdyn supistamispäätöksen tavoitteena on varmistaa paitsi liikenteen kokonaissujuvuus myös kaluston sulatus haasteellisissa sääoloissa.

Kaukoliikenteen junat ajetaan normaalisti.

Kaikki Helsingin ja Saunakallion välillä kulkevat G-junat on peruttu. Myös kaikki E-junat Helsingin ja Kauklahden välillä on peruttu. A-junat Helsingin ja Leppävaaran välillä ja M-junat Helsingin ja Vantaankosken välillä kulkevat kolme kertaa tunnissa suuntaansa.

Lisäksi ruuhka-aikoina aamuisin klo 6.00 alkaen ja iltapäivällä klo 15.00 alkaen kaikki I-junat Helsingin ja Tikkurilan välillä on peruttu. Helsingin ja Keravan välillä K-junat liikennöivät ruuhka-aikoina N-tunnuksin. N-junia kulkee kymmenen minuutin välein suuntaansa. Junat pysähtyvät kaikilla väliasemilla. I- ja K-junat alkavat kulkea normaalin aikataulun mukaisesti vaiheittain klo 17.00 jälkeen.

Kaikki Karjaan ja Helsingin välillä kulkevat Y-junat pysähtyvät poikkeuksellisesti myös Kauklahdessa ja Espoossa.

U- ja S-junat Helsingin ja Kirkkonummen välillä kulkevat normaalisti, samoin R- ja H- sekä tunnuksettomat lähiliikennejunat Helsingin ja Riihimäen välillä. Myös Z-junat välillä Helsinki−Lahti kulkevat normaalisti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot