Mainos
Mainos

Lumimyrsky tulee: VR karsii jo ennakkoon rajusti junavuoroja

VR karsii junaliikennettä rajusti huomikseksi ennustetun lumimyrskyn takia. Osa junista perutaan, ja osa vuoroista liikennöidään harvennetulla vuorovälillä. 

VR:n liikennejohtaja Petri Aunon mukaan pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteen vuoroista noin puolet ei kulje huomenna. Kaikki A-, E-, K- ja Y-junat on peruttu kokonaan huomiselta. I- ja P-junat ajetaan 20 minuutin vuoroväleillä ja N-junat 30 minuutin vuoroväleillä. 

Kaukoliikenteen puolelta karsitaan useita vuoroja huomiselta ja keskiviikolta. Muun muassa osa Helsingin ja Tampereen sekä Helsingin ja Turun välisistä IC-junista jää pois liikenteestä.  

– Kaukoliikenteen osalta mennään samalla suunnitelmalla myös keskiviikkona. Lähiliikenteen puolesta teemme huomenna jatkopäätöksiä, Auno sanoo. 

Tarkemmat tiedot junaliikenteen poikkeuksista löytyy VR:n ja HSL:n sivuilta

Sankimmat lumisateet alkavat Etelä-Suomessa huomisiltana, ja ne kestävät pitkälle keskiviikkoyöhön. Eniten lunta, jopa 20 senttiä, sataa maahan eteläisessä Suomessa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme