Mainos
Mainos

Lumipyry haittaa liikennettä

Lumisade haittaa jälleen liikennettä eteläisessä Suomessa.

Yön aikana pyryttänyt lumi tekee matkanteosta maanteillä normaalia hitaampaa, ja varsinkin raskaalla liikenteellä on ollut vaikeuksia liukkaissa mäissä ja rampeissa. Aurauskalusto on ollut työssä lähes koko yön, ja suurimmat väylät on saatu pääosin aurattua.

Rautateillä eilen myöhässä lähteneet yöjunat ovat saaneet ajettua myöhästymisiä kiinni yön aikana.

Työmatkaliikenne sujuu

Työmatkaliikenne on aamulla sujunut pääkaupunkiseudulla varsin hyvin huolimatta eilen sataneesta lumesta. Liikkuvan poliisin mukaan Etelä-Suomen läänissä on vuorokauden kahdeksan ensimmäisen tunnin aikana sattunut 14 peltikolaria. Määrä ei ole juurikaan normaalia suurempi.

Finnair ei ole enää tänään joutunut sään vuoksi perumaan lentoja. Eilen peruttiin kaikkiaan kymmenkunta koti- ja ulkomaanlentoa runsaan lumentulon vuoksi. Pieniä myöhästymisiä voi kuitenkin lentoliikenteessä kuitenkin esiintyä vielä tänäänkin.

VR:n liikenteenohjauksesta kerrotaan, että pääkaupunkiseudun lähiliikenne on aamulla sujunut ilman suurempia ongelmia. Kaukoliikenteessä on ollut suurimmillaan kymmenen minuutin myöhästymisiä.


(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme