Mainos
Mainos

Lumisade haittaa tieliikennettä

Lumi ja loska ovat tehneet jälleen tepposet autoilijoille Etelä- ja Itä-Suomessa. Iltakuuteen mennessä oli sattunut lähes 60 peltikolaria pelkästään Etelä-Suomen läänissä. Yksi ihminen on kuollut onnettomuudessa Heinolassa.

Luminen ja loskainen ajokeli haittaa tieliikennettä. Pelkästään Etelä-Suomen läänin alueella poliisin tietoon tuli iltaan mennessä lähes 60 peltikolaria. Heinolassa yksi ihminen kuoli henkilöauton suistuttua liukkaalta tieltä. Toinen autossa ollut loukkaantui.

Suonenjoella sattui vähän tätä ennen rekan ja kahden henkilöauton raju kolari. Ihmiset kuitenkin selvisivät vähäisin vammoin.

Liikkuva poliisi kehottaa autoilijoita varovaisuuteen. Jos kaistojen väliin kertyy loskavalleja, ne tekevät ohituksista vaarallisia, poliisi muistuttaa.

Poliisin viikonvaihde on muutoinkin alkanut vilkkaasti, sillä meneillään on valtakunnallinen rattijuopporatsia. Tulostakin on syntynyt, muun muassa aamuyöllä puhallutettu kuljettaja tekaisi 3,45 promillen lukemat Kemin poliisin mittariin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme