Mainos
Mainos

Luokka virkkasi 500 pipoa

Kempeleen yläasteella Pohjois-Pohjanmaalla saatiin tänään valmiiksi 500 Suomi-pipon virkkuu-urakka. Pipoja ovat virkanneet koulun 8-luokkalaiset kuluneen lukuvuoden aikana opettajansa Aila Lampelan johdolla.

Pipot jaetaan syyskuussa Espoon Dipolissa järjestettävän The Ninth International Partnership -konferenssin osallistujille. Konferenssi käsittelee koulujen ja yritysten välistä yhteistyötä ja osallistujia odotetaan satoja eri puolilta maailmaa. Pipojen virkkausluokka on puolestaan Kempeleen yläasteen yrittäjyysluokka.

Pipojen virkkaaminen on ollut yksi luokan projekteista, jolla kerätään rahaa luokkaretkeä varten. Oppilaat haaveilevat Yhdysvaltain-matkasta.

Aivan kaikki eivät ole oppineet vuoden aikana virkkaamaan muuta kuin ketjusilmukoita, mutta yrittäjyysluokassa aliurakointi on ollut luvallista eli oppilas on voinut pyytää vaikkapa äitiä tai mummoa virkkaamaan oman osuutensa pipoista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme