Mainos
Mainos

Luomutietopankki aukesi Internetissä

Uusi verkkosivusto välittää luonnonmukaisen maa- ja elintarviketalouden tutkimustietoa helppokäyttöisessä muodossa.

Luomutietoa löytyy vastedes monipuolisesti internetissä olevasta luomutietopankista. Tänään avatun verkkosivuston tarkoituksena on välittää luonnonmukaisen maa- ja elintarviketalouden tutkimustietoa helppokäyttöisessä muodossa tiedon tarvitsijoille: viljelijöille, jatkojalostajille, kaupalle ja kuluttajille sekä koulutuksen, neuvonnan ja hallinnon parissa työskenteleville. Sivustoille kootaan tutkimustietoa, uutisia ja tapahtumatietoja sekä kotimaasta että ulkomailta.

Sivuilta löytyy lisäksi paljon luomuaiheisia linkkejä. Kysy luomusta -palstalla asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Sivusto on tuotettu Helsingin yliopiston Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskuksen Mikkelin yksikössä toteutettavassa Luomunet-hankkeessa, jossa on kehitetty sähköistä tiedonvälitystä ja verkkopalveluja luomuportaalin synnyttämiseksi. Hankkeen rahoittajat ovat Etelä-Savon maakuntaliitto ja EU:n sosiaalirahasto.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot