Mainos
Mainos

Luonnonsuojelijat: Metsien uutta kasvua säästettävä hakkuilta

Suomen metsissä on nyt puita enemmän kuin koskaan itsenäisen Suomen aikana. Suomen luonnonsuojeluliitto näkee metsien uudessa kasvussa mahdollisuuden lisätä sekä metsien suojelua että käyttöä.

Liiton mielestä puiden määrän kasvu helpottaa valmisteilla olevaa Etelä-Suomen metsien suojelua. Koska hakkuumäärät lisääntyvät suojelusta huolimatta, luonnonsuojelujärjestöjen mielestä suojelu ei aiheuta haittaa nykymuotoiselle metsäteollisuudelle.

Liitto haluaa muistuttaa Maailman ympäristöpäivänä, että metsille on muutakin käyttöä kuin hakkuut. Muun muassa ulkoilu, marjojen ja sienten keräily, metsästys, porotalous ja luontomatkailu on liiton mielestä otettava entistä paremmin huomioon metsien käytöstä päätettäessä.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot