Mainos
Mainos

Luonnonsuojeluliitto vaatii luonnonsuojeluun 100 miljoonaa euroa

Suomen luonnonsuojeluliitto vaatii luonnonsuojelun rahoitukseen tuntuvaa vähintään 100 miljoonan euron korotusta Suomessa.

Luonnon monimuotoisuuden häviäminen on yhtä suuri ekologinen, poliittinen ja taloudellinen uhka kuin ilmastonmuutos, Luonnonsuojeluliitto painottaa. Tänään on kansainvälinen luonnon monimuotoisuuden päivä.

Luonnonsuojelun rahoitusohjelmassa pitäisi liiton mukaan panostaa suojelualueverkoston riittävyyteen erityisesti eteläisen Suomen metsissä, soilla ja merialueilla sekä toteuttaa uhanalaisten lajien ja luontotyyppien suojelutoimet.

BirdLife puolestaan kertoi, että heidän raporttinsa osoittaa EU:n epäonnistuneen tavoitteessaan pysäyttää luonnon monimuotoisuuden väheneminen vuoteen 2010 mennessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot