Mainos
Mainos

Luottamusmies Ketola potkuistaan: Ei väärinkäsityksen mahdollisuutta

Luottamusmies Voitto Ketola hämmästyy kuullessaan AKT:n kiistävän antaneensa potkut luottamusmiehelleen liitosta ja luottamustoimesta.

– Siinä ei ollut kyllä mitään väärinkäsityksen mahdollisuutta! Kun puhelu päättyi, totesin järkyttyneenä vaimolleni, että potkut tuli, kertoo Ketola.

Ketola soitti myös edellispäivän haastattelun tehneelle toimittajalle pian AKT:n Arto Sorvalin puhelun jälkeen. Hän oli tyrmistynyt potkuistaan ja harmitteli aiempaa suostumustaan haastatteluun, koska se johti nyt irtisanomiseen AKT:n jäsenyydestä ja luottamustehtävistä.

– Sorvali ilmaisi asian kyllä hyvin selkeästi. Hän sanoi, että tiemme eroavat nyt ja että minä en ole enää AKT:n jäsen, kertoo Ketola.

Sorvali oli Ketolan mukaan myös selvittänyt tarkemman proseduurin.

– Että kirjallinen irtisanominen tulee postissa ja minulle varataan siinä lausunnon antamisen mahdollisuus, kertoo Ketola.

Ketola on toiminut pitkään luottamusmiehenä ja myös sitoutumattomana valtuutettuna kunnallispolitiikassa. Hän huomauttaa erottavansa kyllä, milloin on kyse puhuttelusta, milloin potkuista.

– Siihen ei jäänyt mitään epäselvää, sanoo Ketola.

Alla olevasta videosta voit katsoa myös MTV Uutisten torstaina tehdyn jutun, josta kaikki sai alkunsa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme