Mainos
Mainos

Luvassa jälleen rutkasti lunta

Suomeen on tulossa viikon aikana uusia lumisateita, kertoo Ilmatieteen laitos. Koko maassa pysyttäneen pakkasen puolella, joten lumipeite kasvanee suuressa osassa maata.

Lapissa voi huomisen ja ylihuomisen aikana sataa lunta jopa 20 senttiä. Loppuviikon aikana sateet leviävät lännen kautta etelään. Etelärannikon tuntumassa ja lännessä lunta voi tulla yli viisi senttiä, keski- ja itäosan sademääriä on vielä vaikea ennustaa.

Kylmintä on Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan edelleen maan itäosassa, lauhimmillaankin 15 astetta. Etelässä ja lännessä pakkasta on muutamasta asteesta 15 asteeseen, riippuen tuulensuunnasta ja pilvisyydestä.

Lapissa on viikon keskivaiheilla lauhinta, vain muutamasta pakkasasteesta kymmeneen asteeseen. Lappiin ennustetaan voimistuvaa tuulta huomisen aikana, joten ajokeli huononee. Loppuviikkoa kohden pakkanen kiristyy pohjoisessa uudelleen.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme