Mainos
Mainos

M.A.Nummisen tango-oratorio Helsingin juhlaviikoilla

Helsingin juhlaviikoilla on debytoitu tänään varsin erikoislaatuisella kokoonpanolla. Minkälainen lopputulos on kun yhdistetään tangoa, oopperaa, lohdutonta rakkautta sekä harvinaisen kirjava tekijäkaarti? MTV3 kävi katsomassa.

Pohjoinen tango-oratorio nimisen teoksen on säveltänyt jäniksenäkin tunnettu mies. Tähtirooleissa nähdään mm. arvostettu tenori ja julkisuudessa kylpevä iskelmätähtönen. Kuulostaa sopalta, joka on pakko nähdä.

Helsingin juhlaviikoille tilaustyönä tuotetun Pohjoisen tango-oratorion sävellys ja libretto on M.A. Nummisen käsialaa. Tarinassa ovat edustettuna naimisiin mielivä kunnon suomalainen mies ja hänen epäröivä morsiamensa, joka hurahtaa heikolla hetkellään saksalaiseen romantikkoon.

Tilanteen laukaisevaa kevytkenkäistä blondia esittää Ritva-Liisa Korhonen, germaanina nähdään Jarmo Sirkiä ja suomalaisparina Laura Voutilainen ja Seinäjoen tangomarkkinoilla kilpailllut Kai Gideon.
(MTV3/Katja Santala)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme