Mainos
Mainos

M&M: SuomiTV lopettaa uutiset

SuomiTV aikoo lopettaa uutistoimituksensa, kertoo Markkinointi&Mainonta -lehti. Lehden tietojen mukaan kanava on irtisanonut yhdeksän ihmistä, joista suurin osa on uutistoimituksesta. SuomiTV aloitti koko henkilöstöä koskeneet yt-neuvottelut huhtikuussa.

SuomiTV:n toimitusjohtaja Randy Dewey kertoi lehdelle, että uutistoimintaa aiotaan syksyllä kuitenkin jatkaa eri formaatissa. Kesän ajaksi SuomiTV aikoo Deweyn mukaan supistaa lähetysaikaansa huomattavasti, mutta ei jää kokonaan tauolle.

SuomiTV aloitti lähetykset joulukuussa 2009. Sen omistavat kanadalainen tv-alan yhtiö Ontario sekä joukko suomalaisia pienosakkaita.

Markkinointi&Mainonnan mukaan kanava voisi menettää toimilupansa, jos uutis- ja ajankohtaisohjelmien tuotanto loppuisi kokonaan. Myös lähetysten keskeytyminen yli 30 vuorokaudeksi vaatisi radio- ja televisiolain mukaan painavat syyt.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme