Mainos
Mainos

Maahanmuuttajien palvelu monipuolistuu

Maahanmuuttaja saa entistä monipuolisempaa neuvontaa yhdeltä luukulta, kun Maahanmuuttovirasto ja Helsingin maistraatti solmivat yhteispalvelusopimuksen Helsingin kaupungin sosiaaliviraston maahanmuuttajien neuvontapisteen kanssa. Tämä lisää merkittävästi myös Maahanmuuttoviraston ja maistraatin neuvontapalveluja.

Muutoksen myötä palvelupisteen kielivalikoima kasvaa. Yhteispalvelupisteen maahanmuuttajataustaiset työntekijät palvelevat kymmenellä kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, arabiaksi, bulgariaksi, kurdiksi, somaliksi, turkiksi, persiaksi ja venäjäksi.

Neuvonta pyrkii kotouttamaan maahanmuuttajia suomalaiseen yhteiskuntaan antamalla tietoa siitä, miten ja missä Suomessa hoidetaan asioita. Neuvontapisteessä saa apua muun muassa viranomaisten lomakkeiden täyttämisessä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot