Mainos
Mainos

Maailman taloustilanne Kataisen ja Putinin tapaamisen pääaihe

Suomen pääministeri Jyrki Katainen ja Venäjän pääministeri Vladimir Putin ovat tavanneet tänään Sotshissa, Venäjällä. Pääministeri puhuivat tapaamisessa muun muassa kansainvälisen talouden ongelmista sekä Suomen ja Venäjän välisistä suhteista.

Putin varoitteli tapaamisessa liiallisesta pelottelusta talousmarkkinoiden alamäessä. Hän muistutti, että pelottelu johtaa pakostakin negatiivisiin seurauksiin. Putinin mielestä markkinoille voitaisiin vapauttaa nyt lisää rahaa. Hän sanoi myös, että Venäjällä pidetään tässä tilanteessa tärkeänä myös käteisvarantojen kehitystä.

Katainen totesi pääministerien tapaamisessa, että taloustilanteen kehittymistä on vaikea ennustaa. Hänen mukaansa etenkin elokuu on vaikeaa aikaa, koska rahoitusmarkkinat ovat lomalla, eivätkä siis normaalitilassa.

Pääministerit ovat tyytyväisiä Suomen ja Venäjän välisiin suhteisiin, eikä kumpikaan koe, että maiden välisissä suhteissa olisi tällä hetkellä ongelmia.

(MTV3)

Katso Maarit Roihan juttu (Seitsemän uutiset 9.8.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme