Mainos
Mainos

Maalahdessa ulkorakennus syttyi palamaan – sisällä kaasupulloja

Pohjanmaalla Maalahdessa on yön aikana sammutettu suurta ulkorakennuksen tulipaloa, kertoo pelastuslaitos. Paikalla on meneillään jälkisammutustyöt.

Pelastuslaitoksen mukaan rakennuksessa oli sisällä muun muassa auto ja kaasupulloja. Päivystävän palomestarin mukaan on aina räjähdysvaara, jos kaasupullot joutuvat tulipalon keskelle. Ainakaan toistaiseksi ei ole tiedossa, että kaasupullot olisivat reagoineet paloon.

Ulkorakennuksessa ollut auto tuhoutui päivystävän palomestarin mukaan täysin.

Palon alkuvaiheessa palo oli vaarassa levitä naapurirakennukseen.

Syttymissyystä ei toistaiseksi ole tietoa.

Hätäkeskus sai ilmoituksen Lömnehagavägenillä olevasta tulipalosta hieman kello kahden jälkeen yöllä.

Yön aikana sammutettiin myös toista suurta ulkorakennuspaloa. Vaasan Vähäkyrössä Selkämäentiellä sijaitseva ulkorakennus oli pelastuslaitoksen mukaan ilmiliekeissä yksiköiden saapuessa paikalle. Palossa tuhoutui pelastuslaitoksen mukaan kaksi puimuria, traktori, peräkärryjä ja kaksi kylvinkonetta.

Ensihoito tarkasti tulipalon takia yhden ihmisen kunnon. Yöllä henkilön tilasta ei kuitenkaan ollut tarkempaa tietoa.

Hälytys Vähäkyrössä syttyneestä palosta tuli hieman kello yhden jälkeen yöllä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot