Mainos
Mainos

Maaningan paloa selvitellään

Maaningan palvelutalon palon tutkijat ovat jatkaneet teknisiä tutkimuksia. Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja Kari Lehtola sanoo, että itse palon tutkimuksista ei ole uutta kerrottavaa. Poliisi on jatkanut paikalla olleiden kuulusteluja. Teknisissä tutkimuksissa on käyty läpi vanhusten palvelutalon hälytysjärjestelmiä. Lehtola sanoo, että sekä poliisin että palon tutkijoiden työstä kerrotaan tuloksia julkisuuteen vasta myöhemmin. Maaningan palossa kuoli viisi palvelutalon asukasta.

Maaningan-palosta-selvinnyt

Palvelutalon palosta pelastuneiden elämä Maaningalla alkaa vähitellen rauhoittua. Vaaratilanne on takana, mutta entistä ahtaammat ajat edessä. Ahdasta on myös Maaningan kunnalla, jonka talousarviokin menee onnettomuuden takia uusiksi. Vanhuksille on nyt saatava nopeasti lisää laitospaikkoja. Harri Eklund jatkaa paikan päältä ja haastattelussa on mm. palosta selvinnyt 87-vuotias Tyyne Pulkkinen. (Kesto 1 51 )

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme